Yllättikö sähkön hinta, haluatko tukea uusiutuvaa energiaa ja pienentää hiilijalanjälkeäsi?

Uusiutuvaa energiaa aurinkopaneeleista, vain taivas on rajana: 

Verkkokauppa: Meiltä löytyy ratkaisu jokaiseen aurinkopaneeli tarpeeseen, edullisesti ja vaivattomasti mutta laadukkaasti. 

Aurinkomaailma.fi verkkokauppamme on palveleva verkkokauppa josta saatte neuvoa ja apua juuri Teidän tarpeeseen. Tämän helpompaa ei voi olla aurinkopaneelien tilaus omaan kotiin. Klikkaa itsesi verkkokauppaamme, valitse sopiva järjestelmä ja laita ostoskoriin.

Pyydä tarjous!
Voit pyytää myös tarjouksen verkkokaupassa olevasta järjestelmästä jolloin asiakaspalvelumme on Teihin yhteydessä ja antaa Teille henkilökohtaisen ja juuri Teille räätälöidyn kilpailukykyisen tarjouksen!

Verkkokauppatilauksen jälkeen asiakaspalvelumme on aina asiakkaaseen yhteydessä puhelimitse ennen tuotteiden tilaamista kohteeseen. Tuolloin vielä käydään antamanne tiedot läpi ja varmistetaan tietojen oikeellisuus ja järjestelmän sopivuus teidän taloon tai mökkiin. Joten voitte huoletta tehdä tilauksen järjestelmän kautta. Mikäli puhelun yhteydessä todetaan ettei järjestelmää voida Teille asentaa teknisesti syystä tai toisesta, voidaan tilaus peruuttaa tässä kohdin täysin kuluttomasti.

Päätoimipaikkamme on Haukiputaalla, mutta toimimme valtakunnallisesti ja meillä on erittäin hyvällä kokemuksella ja asenteella varustettuja aurinkopaneeliasentajia ympäri Suomen valmiina toteuttamaan Teidän toiveenne. Asennukset suorittavat sekä meidän omat aurinkopaneeli asentajat, mutta niiden lisäksi käytämme tarkkaan valikoituja yhteistyökumppaneita. 

Maksaminen: Voit maksaa tilauksen heti verkkokaupassa tai vaihtoehtoisesti valita OP-rahoituksen, jolloin OP-lähettää laskun asennuksen valmistuttua ja sen voi maksaa kerralla korottomasti ja kuluttomasti 1kk:n sisällä tai vaihtoehtoisesti rahoituksen mukaisissa erissä.


Meiltä löytyy nyt myös Nordean 60kk 0% rahoitusvaihtoehto, kysy tästä lisää!

Lue lisää verkkokaupastamme: www.aurinkomaailma.fi 

P: 010-3915832

Mitä muuta?

Kerro toiveesi tai tarpeesi aurinkoenergiasta, niin katsotaan asiaa yhdessä eteenpäin!

Esimerkiksi aurinkopaneelit varmistettuna akuistoilla voisi olla yksi ratkaisu sekä sen rinnalle invertteri josta sähkökatkon aikana voi ottaa sähköä välttämättömään laitteeseen?